Niue Island Mince - 2017 Niue 1 oz Stříbrné $ 2 Star Wars Darth Vader BU

 Star Wars

Star Wars je americká sága science fiction stvořená George Lucasem. Sága se skládá ze šesti filmů, které se natáčely mezi roky 1977 a 2005. První čtyři filmy jsou známé jako trilogie, zatímco poslední dva filmy jsou známé jako prequel. Filmy se odehrávají v fiktivní galaxii a vypráví příběh o mladém hrdinovi, který má za úkol získat zpět trůn, který mu patří.

Příběh je odehrává ve vzdálené galaxii a vypráví o boji mezi dobrem a zlem. Hlavním hrdinou je mladý farmář jménem Luke Skywalker, který se díky pomoci Jediů a R2-D2 a C-3PO učí osvobozovat lidi od tyranského Impéria. Během své cesty se setkává s mnoha postavami a získává schopnosti, které mu pomáhají v jeho boji proti zlu.

Všechny filmy Star Wars jsou známé pro svou zajímavou akci, dramatické momenty, nezapomenutelné postavy a kouzelnou atmosféru. Některé filmy jsou navíc obohaceny vizuálními efekty, které jsou dodnes využívány ve filmovém průmyslu.

Star Wars jsou jednou z nejznámějších ság v historii filmu. Mezi nejznámější postavy patří Luke Skywalker, Han Solo, Obi-Wan Kenobi, Darth Vader a Darth Maul. Vedle filmů se Star Wars týká také knih, komiksů, videoher, televizních pořadů a mnoha dalších mediálních formátů.

I přes svou slávu je sága Star Wars občas kritizovaná za to, že se příliš opakuje a neodpovídá na otázky, které vyvstávají během sledování. Někteří fanoušci také kritizují, že sága se v posledních letech stala příliš komerční. Navzdory tomu se sága stále drží na vrcholu popularity.

Velice žádané stříbrné mince s tématikou Star Wars nabízíme v našem eshopu.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nákupní košík
Přejít nahoru