The South African Krugerrand

Krugerrand je jedna z nejznámějších stříbrných mincí na trhu. Byla vyrobena jako čestný symbol jihoafrické republiky a byla vydána v roce 1967. Díky její historii a vysokému stupni čistoty je Krugerrand považován za jednu z nejvíce žádaných stříbrných mincí na trhu.

Krugerrand je vyrobena z .925 čistého stříbra a je vyobrazena se slavnou postavou alegorickou Jihoafrické republiky. Na obou stranách mince se nachází portrét představující bývalého prezidenta Republiky Paul Kruger. Na straně mince je také zobrazen znak jihoafrického opeření.

Krugerrand je velmi populární mezi sběrateli a investory. Jeho cena se může lišit v závislosti na obchodních trzích a stavu trhu. Stříbrná mince Krugerrand je obvykle prodávána buď jako stříbrná mince nebo jako sada s jednou zlatou mince Krugerrand.

Krugerrand je oblíbená u sběratelů a investic, protože její čistota a vysoká hodnota umožňují investorům snadno sledovat její cenu. Mince Krugerrand je také oblíbena pro její historickou hodnotu a sbírány pro její krásu.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nákupní košík
Přejít nahoru